Vores Vision

Hvorfor er vi her?

Vi ønsker at være danske gør-det-selv aktieinvestorers foretrukne inspiration til et langsigtet positivt afkast..

Vores MISSION

Hvad vil vi?

Vi vil inspirere danskere, der selv, enkelt og langsigtet ønsker at investere i aktier med startvejledning og modelporteføljer med varierende dynamik og afkast/risiko forhold. 

Hvem er vi

Persongalleri

Peder Tudborg

Direktør

Cand.merc., Ingeniør og master i Innovation & Leadership. Født 1963.

Har arbejdet som freelancer med digital transformation og teknologisk innovation, herunder senest automatisering af markedsføringsprocessen, samt teknologi indførsel i mindre virksomheder. Har udført opgaver for bl.a. Ericsson, Modulex (LEGO) og Region Hovedstaden.

30 års erfaring med ITK fra softwareudvikling, produkt- og teknologi indførsel, i udviklingshus, på leverandør og operatørsiden med titler som ekspert i mobilitet, produktchef, teknologispejder og direktør. Har haft langvarige ansættelser i bl.a. Ericsson og TDC.

Mail: peder@svenssentudborg.dk

Tlf.: 4013 1686

 

Lau Svenssen

Chefanalytiker

Cand.polit. og aktieanalytiker. Født 1956.

 Har siden 1978 arbejdet som finans- og aktieanalytiker samt porteføljeforvalter med fokus på danske aktier. Gradvis er der sket en udvidelse med dækning af en række udenlandske selskaber som følge af en stadig mere åben økonomi.  

 42 års erfaring med udførelse af aktieanalyser og makroøkonomiske vurderinger af den løbende udvikling og det fremadrettede perspektiv i forbindelse med investeringsbeslutninger. Udgivelse af talrige analyser af især danske selskaber.

Har medvirket i radioprogrammet Millionærklubben siden starten i november 2011 hos radio24syv og fra 2019 videreført af EuroInvestor. Er fra 1. januar 2021 ansat på deltid hos EuroInvestor som kommentator af forhold inden for aktieplaceringer og andre økonomiske spørgsmål.

Mail: lau@svenssentudborg.dk

Tlf.: 6070 4158 (fortrinsvis M-F 12-16)

 

Telefon

6070 4158 (Svenssen)

4013 1686 (Tudborg)

Adresse

Kongens Vænge 1

3400 Hillerød

Kontortid

Svenssen: M-F 12-16

Tudborg: M-F – læg en besked