Lau Svenssen starter modelportefølje-firma: “Folks penge står og rådner væk”

af | sep 6, 2021

Genlæs artiklen fra EuroInvestor om Svenssen & Tudborg

Der er behov for, at danskere, der bliver ramt af negative renter, får en indsigt og en fortrolighed med aktiemarkedet.

Det mener aktieanalytiker og porteføljeforvalter i Millionærklubben, Lau Svenssen. Derfor har han sammen med sin ven, ingeniør Peder Tudborg, startet virksomheden Svenssen & Tudborg, som ønsker at være danske gør-det-selv aktieinvestores foretrukne inspiration til et langsigtet, positivt afkast.

»Folks penge står og rådner væk, og derfor er vi alle tvunget til at acceptere en højere risiko. Vi henvender os til helt almindelige mennesker, der er kommet i klemme af negative renter, uden så meget hurlumhej,« lyder det fra Lau Svenssen, som tilføjer:

»Modellerne kan både bruges af folk over 50, der har et opsparing stående, der bliver ædt af renter, eller af yngre med en opsparing, som gerne vil opbygge en portefølje, de kan leve af som gammel.«

Svenssen & Tudborg gik i luften i starten af juli, og med et medlemskab, der løber i 12 måneder og koster 1000 kr., får man adgang til fire forskellige modelporteføljer, der bliver opdateret en gang om ugen.

»Vi sender et skriv ud hver onsdag, hvor det fremgår, hvis porteføljerne er blevet opdateret. Det er meget gammeldags, og der er intet, der står og bimler og bamler,« siger Lau Svenssen.

De fire modelporteføljer, MyWay, Langsigtet, På vej mod bæredygtighed samt Logistik, Shipping og Transport, består af samlet 70 forskellige aktier – 54 af dem har Lau Svenssen selv i sin portefølje, og de resterende 16 vil han købe sidenhen.

Se hele artiklen på EuroInvestor