Uro og forvirring på børserne

af | maj 14, 2021

Genrejsningen efter Corona-nedlukninger i en række lande er kommet godt i gang selv om gennemførelsen af vaccinationsprogrammerne bliver lidt forsinkede. Man må naivt håbe på en acceptabel virkning tidsmæssigt (over 12 måneder), ellers har det været omsonst.

For hver dag vil flere af os kunne indse, at vi i Corona-forløbet har ladet os skræmme fra vid og sans af frygt – anført af elitestyrets politikere og teoretikere i centraladministrationen. Vi må (som vi burde have gjort fra starten) erkende, at vi som mennesker må acceptere denne nye sygdom og lære at leve med den som en risiko og begrænse smitten ved ansvarlig opførsel. Brug Almindelig Sund Fornuft (BASF). Hvis vaccinerne viser sig at være et slag i luften uden væsentlig virkning, er der ikke noget at gøre ved det. Vi kan ikke krybe i skjul et år mere, mens vi venter på et nyt forslag. Hundene gør, karavanen går videre.

Selv om der sandsynligvis er udsigt til en ”fed hale” af Corona-ramte og mulighed for en Bølge 3 i efteråret, så burde der være udsigt til Ny Normal ultimo året uden nye overgreb mod vores adgang til et frit liv og udøvelse af arbejde. Corona-lammelsen er overstået.

Se hele artiklen på EuroInvestor